Chips of een beschuit?

Ik ben dol op chips. Ik kan zo een zak leeg eten. En dan kan ik ook nog eens van elke hap enorm genieten. Maar word ik hier beter van? Een gelukkig brein is super. Maar als dat brein naderhand spijt krijgt….. dat is toch een beetje jammer. Tegenwoordig pak ik als avond snack een volkoren beschuitje. En die zijn lekker. Net als chips. De ene keer pak ik er een met een laag boter en tomaatjes.

Als je hier een paar balsamico azijn druppels overheen drupt is het nog eens extra genieten met deze smaak versterker. En wat dacht je van een beschuit met roomboter en peper en zout? Perfect op een zomer dag als je veel zweet.

Als ik behoefte heb aan zoet dan neem ik een beschuit met veel boter en muisjes. Altijd lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s