Hallo allemaal…..

Ik zou zeggen; kijk vanavond om 20:30 op NPO 3 naar luizenmoeders. De laatste aflevering van dit seizoen komt erop. Gelukkig komt er een vervolg! Via uitzending gemist kan je voorgaande afleveringen kijken. Een aflevering is maar 25 minuten. Je bent dus in no time Up to date. Mocht je het gevolgd hebben of terug gaan kijken dan weet je dat ik onderaan de ladder sta. Ik ben een luizenmoeder. Ik heb nog een hele weg te gaan om aan de top te komen 🀣.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s