Mijn eerste oproep weekenddienst.

Ik heb mijn eerste oproep weekend dienst. Best wel een beetje spannend. Ken ik het reilen en zeilen nog van een weekenddienst? Dat je alles met je team regelt van het begin tot het einde bij een operatie. Er is geen manager in de buurt. De arts, anesthesist en de vier operatie assistenten moeten het samen doen. Wij zorgen dat iemand geopereerd wordt…… dit kan te maken hebben met een trauma, een kindje wat geboren wilt worden of…… wat dan ook. In het weekend worden vooral operaties gedaan die niet tot de maandag of het reguliere programma konden wachten. Deze dienst heb ik al jaren en jaren gedaan. Op een gegeven moment kreeg ik een burn out, met een scheiding te maken en toen kreeg ik ook nog eens borstkanker. Ik ben er dus alweer een tijdje uit geweest. Het werken overdag gaat super. Ik ben zo blij met een ritme en soms even van huis te zijn. Een oproep dienst is toch weer een stapje verder. Ik werk mijn normale diensten en deze oproep diensten zijn extra. Ga ik dit redden? Kost dit mij teveel energie? Uiteindelijk moet ik maandag toch weer vol aan het gas met de kids, het huishouden, koken, de poets, weer nieuwe werkdagen, school kids, gedwongen alleen, bla die bla die bla. Ik heb er alle vertrouwen in. Ik ga ervoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s