Goedkope koffie cup test.

Is het geen plaatje, deze foto van mijn kopje koffie? Ik heb geen nespresso. Te duur. Als ik visite heb maak ik een kan filter koffie. Dat schijnt na oploskoffie de goedkoopste kop koffie te zijn. Ik heb met bonnen in een aanbieding een dolce gusto apparaat aangeschaft. Ideaal. S’morgens drink ik een kop koffie. Dan is zo’n cup lekker makkelijk. Inmiddels heb ik via een vriendin die van de Lidl geproefd. Heerlijk. Twee zakken voor vijf euro. Ik doe hier super lang mee. Gemak dient soms de mens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s