Gemengde noten op tafel.

Mijn kids eten niet al te best vlees of vis. Noten zijn daardoor een goede aanvulling. Helaas is mijn zoon niet al te gek van noten. Toch zet ik regelmatig een pot op tafel met pel pinda’s en pistache noten. Ze gaan vanzelf pellen. Soms eten ze het zelf op en af en toe gaat er een naar het konijn of de hamster. Ik krijg regelmatig een handje vol van ze. Dan pak ik weleens wat chocolade hierbij. Even smelten. De nootjes erdoorheen roeren. En zo heb je pinda rotsjes. Mijn dochter wil deze met pure chocolade. Mijn zoon het liefste met melk chocolade en cornflakes erdoor. Je kan de pinda’s ook pureren. Zo heb je je eigen gemaakt pindakaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s