Een tuin en stofzuigen.

Ik zag mijn collega ooit de tuin stofzuigen. Ik lachte haar (een klein beetje dan) uit. Jarenlang eigenlijk wel. Ik geef het eerlijk toe. Maandag kwam mijn pa de tuin vegen, zomer klaar maken. Dit keer zonder de stofzuiger. Maar deze heeft hij weleens gebruikt. En dan hoor je dat veel mensen dit doen. Geweldig! En why not? Voor jij nieuw. Maar ik vind het een subliem serieus idee. De trend van 2018 schat ik zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s