Hoe krijg ik mijn kids naar buiten?

Onverwachts mooi weer. Joepie. Het zou immers gaan regenen vandaag. Gelukkig ging dit niet door. Nog niet. Ow, foute opmerking. Nog niet. Dat was in de tijd van het glas half leeg. Nu ga ik voor half vol. Ik wilde met de kids gaan wandelen. Maar wij kregen visite. Super gezellig. Hoe krijg je de kids dan naar buiten? Met vriendjes. Vroeger als gezin was de zondag heilig. Met z’n vieren zaten wij binnen. Tv, iPads en iPods aan. Ik stond vaak in de keuken om recepten te testen. En dat was het dan. Wij waren daar alle vier blij mee. Dus prima.

De kinderen hebben bij hun vader een stiefbroer en stiefzus waar ze goed mee overweg kunnen. Met vriendjes gaan de kids sneller naar buiten. Maar dat is daar. Hoe pak ik het hier aan dat ze naar buiten gaan? Wandelen met mama is zooooooo 1900. En als het moet dan moet het hoor. Inmiddels heb ik mensen gevonden die het niet erg vinden dat de kinderen op de zondag buiten spelen. Dat is namelijk ook een dingetje wat ik snap, waar ik mee opgevoed ben. Maar ik ga met de tijd mee. Ik geniet van vriendjes en vriendinnetjes die met mijn kindjes op een droge zondag buiten willen spelen. Aangezien ik dacht dat het slecht weer zou worden was ik voorbereid op cake bakken en versieren. Dit hebben de dames tussendoor gedaan. Voor de rest waren ze buiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s