De Wageningse berg.

Dit is echt een aanrader. Wandelen op de Wageningse berg. Daar staat ook nog eens een hotel. Ideaal voor een kopje thee of een high tea. Ik kreeg vorige week zaterdag van mijn vriendinnen een high tea. Zij betaalden alles voor mij. Zo ontzettend lief! Het was heerlijk maar vooral gezellig. Dit geef ik eerlijk toe. Het eten was matig. Maar met vijf dames die allemaal hun mond niet konden houden was het super gezellig. En dan dat uitzicht! Deze is echt geweldig tot spectaculair. Ruim een jaar geleden liep ik daar ook. Samen met het gezin van mijn broer en ik met mijn kids. Kale kop van de chemo. Geen conditie bij het klimmen. Wat heb ik daar gehuild. Ik was zo verdrietig toen om de scheiding. Dat mijn ex maar doorging met zijn leven. En de kids en ik stilstonden in het ziekteproces van mijn borstkanker. Wij leefden met de dag. En mijn ex ging als een sneltrein verder met zijn vriendin, stiefkinderen, nieuwe huis, etc etc. Wat deed mij dat toen pijn. En nu keek ik wederom naar dat prachtige uitzicht. Oneindig ver. Samen met mensen naast mij waar ik van houd. Waar ik op kan steunen. Wat kan er veel in een jaar gebeuren. Ik werd een gedwongen gescheiden vrouw dankzij mijn ex. Hij ging voor zijn eigen geluk. Inmiddels heb ik geleerd om daar niet bij stil te staan. Het kan niet van een kant komen. Ik heb van mijzelf een super sterke vrouw van gemaakt. Een vrouw die geniet van elke zonnestraal. Mijn kinderen, familie en echte vrienden staan voor de zonnestralen. I’m happy that i’m alive. Dank jullie wel lieve mensen om mij heen die mij hebben gesteund en mij nog steeds steunen. Echt vrienden voor het leven! โค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s