Ik MOET morgen uit eten.

Ik had de kids beloofd ooit een keer met z’n drieΓ«n naar een restaurant te gaan. Een echte. En dan ook echt met ons drieΓ«n. Hier hebben zij het al een hele tijd over. Toevallig zijn zij laatst met hun vader bij de wok in Elst geweest. Dit is echt hun favourite restaurant. Maar helaas te duur voor mij. Zij hebben zeker genoten met hun vader en stiefmoeder. Mijn zoon had nog snoepjes voor mij mee genomen. Zo lief. Via de emtee heb ik een bon gespaard om ergens te dineren voor 20 euro. Ik heb nog een vvv bon. Ondertussen ben ik op mijn werk per 1 februari volledig beter gemeld. Dus meer loon. Mijn lieve zoon, dochter en ik gaan ervoor. Wij gaan deze vakantie een diner nemen. Quality time! πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s