Anti vinger tussen de deur.

Het begint weer lekker te waaien. De warmte moet uit huis dus wij zetten de ramen en deuren weer open. Heerlijk die frisse wind. Maar door deze tocht kunnen de deuren heel hard dichtklappen. Zo hard dat de ramen barsten. Of nog erger: vingers tussen de deur. 


Ik hang tegenwoordig boven bij de deuren een handdoek om de deurklink. Om de ene klink naar de andere kant van dezelfde deur. Daardoor hoor je geen harde knallen van dichtslaande deuren. En er komen geen vingers tussen de deur. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s