Wel of niet rendabel om een zwembad op te zetten in je tuin inclusief met pomp…..

Twee weken geleden was het heerlijk weer. Het zwembad water was toen zonder een verwarmer rond de 28 graden. Heerlijk dus! Daarna anderhalve week pet weer. Maar morgen is het wee zover voor een paar dagen. Dan liggen de kids en ik er weer in. De rest van de week is het waarschijnlijk pet weer. Maar wat maakt het uit. Elke dag in ons eigen zwembad is gewoon een luxe. 


Ik heb nog even getwijfeld of ik deze wel of niet zou opzetten dit jaar. De aanschaf van zo’n bad is 40 euro. Een pomp heb ik al jaren in huis. Een emmer vol chloor tabletten ook. Stroom voor de filter pomp zijn de kosten niet. Vandaar dat ik redelijk vroeg in de zomer het zwembad opzet. Tot september genieten de kinderen en ik elke zomerse dag thuis in ons zwembad. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s