Een drie eenheid schilderij.

Bovenstaand schilderij hebben de kids en ik een paar maanden geleden gemaakt. Ik wilde mij huis eigen maken. Net even anders dan toen wij er nog als gezin, met z’n vieren erin woonden. De muren netjes gewit. Andere planten. En er kon nog iets aan de muur hangen. Een schilderij? Ik ben naar een atelier gegaan. Daar heb ik een doek en advies gekocht. Zij maakte een plan, een opzet, voor een schilderij die persoonlijk gemaakt kon worden door de kids en mij. De kinderen hebben hun eigen sterrenbeeld ingekleurd/geverft. Daan links. Hij verzon zelf een cirkel erbij: oneindig, voor altijd bij elkaar. Eva heeft links geschilderd met een hartje erbij, onze liefde voor elkaar. De kinderen hebben hun handafdruk van nu erop gezet met de datum 2017 omdat dit het jaar wordt van onze nieuwe start met z’n drieΓ«n: wij hebben als drie eenheid een schilderij gemaakt voor ons huis. En de engelen vleugels betekenen dat ik ze onder mijn hoede neem, mijn kinderen bescherm ik in ons nieuw huis. Dit schilderij is gisteren op ons feest onthuld 😍.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s