Mini basilicum.


Ik ben dol op basilicum. Normaal kocht ik een ‘normale’ plant. En scheurde ik de blaadjes in stukjes. Ik gebruikte deze stukjes voor over de pasta, op een broodje kaas of in de soep. Inmiddels heb ik het plantje mini basilicum ontdekt. Voor een euro bij de Lidl. Het plantje staat inmiddels al 6 weken op tafel en gaat maar niet dood. Ondertussen pluk ik dagelijks een paar takjes. De blaadjes rits ik dan eraf. Genieten!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s