Een tic hebben.


Mijn vader speelt met de punt van de krant terwijl hij aan het lezen is. Flapperdeflapperdeflap. Na een paar minuten slaat hij de bladzijde om. Sinds ik daar op ben gaan letten lijkt hij het steeds langer te doen. Ik roep dan vaak: hallo, nog even en de punt van de bladzijde is niet meer πŸ˜‚. Mijn moeder praat graag. Zodra iemand begint te bewegen begint zij te praten. Erger ik mij hieraan? Die tijd is geweest. Ik hoor het aan en lach er gewoon om, in mijzelf dan. Soms maak ik hardop een grapje. Want ik heb ontdekt dat ik ook een tic heb. Ik schraap steeds mijn keel. Heel vaak zelfs. Dusssss. Ik mag niet zeuren als ik er zelf aan meedoe. Kijk maar eens goed naar jezelf. Of vraag een ander of jij een bepaalde tic hebt. En probeer deze maar eens af te leren. Best moeilijk. Mijn ouders laat ik op hun oude dag. Ikzelf ga de uitdaging aan, mmmmh mhhhhh.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s