Een snack komkommer of een ‘normale’.

Mijn moeder en ik keken uit naar snack komkommers. Zo leuk voor de kids om deze in hun eigen tuin te plukken. En wat toevallig: bij mijn ouders in de buurt hadden ze deze planten staan voor maar 5 euro. Voor mij goud waard. De kids zouden nu regelmatig een snack uit de tuin kunnen plukken. 

Ik kocht deze plant. Maal twee. Want hoe lekker kan dit zijn? Inmiddels weet ik dat mijn moeder en ik niet goed op het kaartje hebben gekeken. Of de aanbieder heeft een fout gemaakt. Ik heb een grote komkommer plant gekocht. Eerst baalde ik. Maar uiteindelijk is dit ook wel heel erg leuk. Een paar keer per week hebben wij een grote komkommer die rijp is om te eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s