Boter op je brood of cracker.

Vroeger vond ik boter op mijn brood vreselijk. Tenzij ik hagelslag ging eten. Later vond ik een kruidenboter lekker. Geen idee of hier ook iets gezonds in zat of zit. Tegenwoordig vind ik boter op brood best wel lekker. Volgens het Paleo gebeuren zou je roomboter moeten eten. Puur natuur boter zonder toevoegingen. Ik ben er inmiddels achter dat een smeerboter beter voor je is dankzij de toevoegingen. Dus voor mij geen hype. Ik ga voor ouderwets en hopelijk gezond. Ikzelf ben dol op avocado en walnoten. Nu heeft Becel dit in een smeerboter verwerkt. Ik heb op dit moment alleen de walnoot variant in huis. Deze is zo lekker. Op een cracker met deze boter hoeft niet veel beleg meer op wat mij betreft. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s