Plezier of ……. met vrienden.

Wie kent dit niet? Je hebt vrienden. Je investeert. Soms heb je het gevoel dat je iets of genoeg terug krijgt. Soms niet. Ik investeerde vaak genoeg in vrienden. Ik ben al wat ouder. Inmiddels weet ik dat het over en weer moet gaan en zijn. En dat vrienden komen en gaan. Deze fase heeft te maken met jezelf die verandert, je kinderen die ouder worden en eventueel een overlijden, scheiding of wat dan ook. 

Ik ben inmiddels bezig met een leven op te bouwen na een slopende ziekte en in een huis met z’n drieΓ«n. De kindjes en ik. En al die vrienden uit het verleden……. sommigen mis ik. Sommigen niet. Maar hoe dan ook: ik ga voor mijzelf en de kinderen. Mijn fijne familie zal er altijd voor ons zijn. En de vrienden? Wij gaan het zien. Uiteindelijk komen jij en ik er beter uit. Vanuit elk diep dal kom je weer omhoog. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s