Seizoensgroenten juni.


Aardappelen. Andijvie. Asperges. Bloemkool. Broccoli. Doperwtjes. Kropsla. Paddenstoelen. Prei. Radijs. Spinazie. Tomaat. Uien. Venkel. Wortelen. 


Je kan van champignons makkelijk een heldere bouillon maken. Een ui in stukjes bakken. Daarbij doe je water en een bouillon blokje/of verse kruiden. Alles laten koken. Op het einde de champignons erbij. Je kan voor de verandering een mix nemen van verschillende soorten. Heb je zin in een stevige champignonsoep? Dan pureer je bovenstaande. Eventueel wat aardappel puree erdoor voor een stevigere soep. En uitgebakken spekjes en/of rookworst op het einde als topping. Zo heb je een stevige maaltijdsoep. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s