Bij vrienden op de bbq…… Worstjes, hamburgers…..

Ik heb niks met vlees wat van de bbq komt. Mijn zoon al helemaal niet.

Wat hoort er zoal bij een bbq? Stokbrood met honderden soorten salade’s erop. Speklapjes, worsten, hamburgers en kant en klare spiesjes. Vele sausjes daarbij. Op een gegeven moment komen deze dingen zooooooo je neus uit. En vooral al die extra kilo’s van gewoon ordinair proppen.

Waarom niet het roer om wat betreft de bbq? Ik ga het volgende recept proberen voor visite. Dit keer wordt het rosbief. In verhouding met al die andere kant en klare pakketten ben je niet eens meer kwijt.

Zie de extra ingrediΓ«nten. Wat pasta, kruiden, ui, mosterd en parmezaanse kaas. Allemaal te koop bij bijvoorbeeld een Lidl. Alleen hebben ze hier kant en klare plakjes rosbief gebruikt. Bij de slager koop je dus een stuk. Deze op de bbq. Daarna de rest van het recept erbij en je hebt een ‘gezonde’ maaltijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s