Griep of last van brandwonden?

Ik weet even niet wat er met mijn lichaam gaande is. Tijdens de chemo was ik niet zo ziek zoals nu. Gisterennacht begonnen de koude rillingen. En maar klappertanden en niet warm kunnen worden. Het viel mij op dat mijn bestraalde huid heel gevoelig werd en rood. Zou het daar iets mee te maken hebben? Koorts van een griep mag je zeker drie dagen hebben. Dus maar accepteren. Afgelopen nacht was ook zeker niet fijn. Mijn onderrug, bekken en heupen deden pijn. Vanmorgen kon ik mijn bed niet uitkomen, oh toch wel, ik moest overgeven. Daarna ben ik gaan liggen. En ik heb wel tot 15:00 geslapen. Het viel mij op dat de koude rillingen af werden gewisseld met koorts, dus zweten. Dat is het betere werk. Het ziek zijn uitzweten. Na twee dagen en twee nachten lijk ik na uren geslapen te hebben weer aan de betere hand. Nog steeds een top lichaam 😬 ondanks al die chemo’s.  Mijn huid voelt nog wel pijnlijk aan en is nog rood. Gelukkig is een groot deel van rondom de operatie wond nog steeds gevoelloos. 


Als ik even op mijn huid druk zie je het verschil tussen normaal en rood. En er laten al wat velletjes los. Mijn huid gaat schijnbaar nog vervellen. Het lijkt hierboven op de foto mooi bruin, maar ik heb nog geen zon gezien. Bizar dat je een week na de laatste bestraling zo ziek kan worden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s