Een vakantie-doe-doos.

Het is voor mijn kids alweer een week vakantie voorbij. Zij zijn toen bij hun paps geweest. Daar hebben ze een trampoline, Kapla en nog veel meer nieuw gekocht speelgoed. Gelukkig hebben wij een gezellige speeltuin in de buurt en thuis knutselspullen. Maar hoe ga ik het deze week leuk(er) voor ze maken? Dit vergt eventueel wel wat voorbereiding. En het ligt eraan hoe uitgebreid je het wilt doen. 

Ik spaar vtv een lege doos. Daar leg ik briefjes in met leuke doe dingen. Bijvoorbeeld een uitje naar een museum (wij hebben een nog even geldige museumjaarkaart), een avondwandeling of een speurtocht. Ik had laatst een spel gekregen met snoepjes. Als je op een bepaald plekje in het spel komt moet je een snoepje eten, deze kan lekker zijn maar ook heeeeel,erg vies. Je kan briefjes in de doos leggen met de namen van leuke spelletjes die je in huis hebt. De kinderen mogen ook zelf nog dingen verzinnen en die in de doos stoppen. Je kan ook vtv spullen verzamelen om mee te knutselen. En zo heb je een vakantie, knutsel, ideeΓ«n, grabbelton, doos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s