Complimentenmeisjes leuken evenementen op.


Een compliment werkt motiverender dan een geldbeloning, heeft onderzoek uit 2011 uitgewezen. Twee dames, Gwen en Bibi van Complimentenmeisjes worden overspoeld met aanvragen van bedrijven en particulieren. 
Hoe begon dit avontuur van twee dames? Voor een oud en nieuw event bedachten zij handgeschreven complimentjes om uit te delen. Dat bleek een schot in de roos. Vanuit allerlei hoeken komen nu aanvragen voor zo’n op maat gemaakte feel good moment. Hoe formuleer je een complimentje voor een volslagen vreemde? De dames kijken naar non-verbale communicatie en zijn altijd oprecht. Inmiddels zijn het niet meer twee dames maar een groep van twintig die te boeken zijn. Ik vind het sowieso een leuk idee. En waarom niet in een klas met kinderen? Ieder kind krijgt een naam van een klasgenoot en mag daar iets leuks over schrijven. Altijd leuk om van een ander te horen wat een leuke eigenschap van je is. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s