De gekregen kado’s een plekje geven.

Ik heb zoooooooveel kado’s gekregen. Echt te bizar voor woorden. Van tijdschriften, bonnen, snoep en nog veel meer. Ik verzamelde alles in een doos. Ik keek hier vol genot elke avond naar. Wat een lieve guldige mensen heb en had ik om mij heen. 

Al het lekkers wat qua datum nog een tijd bewaard kan blijven heb ik in de kast gelegd. Ik ga dit denk ik gebruiken voor een high tea om familie te bedanken voor de steun de afgelopen tijd. De bonnen zitten in mijn portemonnee. En de tijdschriften heb ik inmiddels uit en gaan door naar een volgende persoon. Ik heb van alle kado’s een foto gemaakt. Deze komen in een speciaal boekje rondom mijn ziekte borstkanker. De kids zijn nog zo jong. Veel gaat langs ze heen. Als ze later vragen hebben rondom mijn ziekte kunnen ze het boekje doorbladeren. Daarin staat van dag een tot aan hopelijk het einde van mijn ziek zijn alle ins en outs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s