Een compliment van een vreemde doet wonderen.


Ik ben nu voor de tweede week bezig met bestraling. Hierna nog maar drie weken te gaan. Vier keer per week. De plek zelf jeukt en is rood, maar gelukkig heb ik geen brandwonden. Gisteren stond ik met de kinderen bij de kassa. Hoor ik een mevrouw achter mij zeggen: jij valt ook onder de categorie van veel te jong. Ik draaide mij om. Daar zag ik een dame van ongeveer mijn leeftijd. Zij gaf aan ook borstkanker te hebben gehad. Dezelfde vorm als ik heb/had. Zij had haar laatste behandeling afgelopen augustus. Precies de maand dat bij mij juist alles begon. Toen ze hoorde dat ik nu middenin de bestraling zat zei ze: zo jong, borstkanker, kleine kindjes en toch nog zo mooi stralen. Dat doen niet veel mensen je na. Dat maakt je dag weer goed en nog vele dagen meer. Dankjewel voor dit prachtige compliment. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s