Borduren ter ontspanning.

Lezen lukt mij op dit moment niet. Daar ben ik te onrustig voor. Puzzelen vind ik heerlijk. Het geluid van de televisie op de achtergrond erbij. Heerlijk. Maar overdag is het af en toe al heerlijk buitenzit weer. Die puzzel neem ik niet zomaar mee naar buiten. Maar een borduurwerk….. ik heb een nieuwe tijdelijke hobby erbij. Borduren. Ik borduur vlinders. Super ontspannend om te doen.

Ik kreeg dit vlinderpatroon van mijn nichtje. Toen haar vriend bij haar wegging ging ze borduren. Haar grote lap hangt nu in een lijst bij haar ouders in de gang. Ik dacht dat dit verwerkingswerk haar snotlap heette. Maar ik zat fout. Dit werk heet: een smartlap. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s