Ik haat je nu al…..

Afgelopen vrijdag ging ik naar het ziekenhuis voor een bestraling. Ik werd naar binnen geroepen door een jongeman. Eenmaal binnen was er nog een jongeman. Hij stelde zich voor als ‘Robert’. Waarop ik (met een glimlach) zei: ik haat je nu al! De reacties van deze jongens….. De een viel stil en de ander begon te gniffelen. 


Ik zei dat ik sindskort gedwongen gescheiden was en de naam van mijn ex is Robert. Jongeman nummer twee zei na een korte pauze: je mag mij wel Rob noemen. Aaaaah, schattig toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s