Tas inpakken. Check check dubbel check.


Morgen is het zover. De operatie. Er staat 3 uur voor. Maar daar zit ook de voorbereidingstijd etcetera bij in. Ben ik zenuwachtig? Valt eigenlijk wel mee. Ik heb nooit eerder narcose gehad. Hoe zou dit zijn? Ik ben best benieuwd.

Ik ben nu nog ‘druk’ met andere dingen. Mijn tas inpakken. Warme sokken mee en een leesboek. Mijn gsm of I-pad durf ik niet. Er is geen kluis op de kamer. Eten hoef ik niet mee te nemen aangezien ik alles van het menu kaart ga bestellen. 

In huis alles aan kant? Ach, zo was ik vroeger. Ik was zelfs van plan om eten te koken voor de kids en hun vader voor morgen. Dan hoefden ze dit alleen maar op te warmen. Maar dat was niet nodig volgens hem. En is in huis alles aan kant? De was is helemaal weggewerkt. En alle visite die nu komt mag even een stofzuigje door de woonkamer heen halen 😜. En anders is er nog een Swifter. Daar kunnen de kids ook mee overweg. Van een lieve tante heb ik een poetshulp gekregen voor de komende tijd! Hoe lief is dat? Dus de badkamer, toiletten etcetera hoeft niet meer door familie en vrienden gedaan te worden. En een schoon huis is nu even niet het belangrijkst (maar wel fijn met een betaalde hulp). Wel een uitgeruste moeder die aan het herstellen is. Ik heb er alle vertrouwen in dankzij mijn lieve omgeving. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s