Je eigen operatie team uitkiezen.

Ik werk als chirurgie operatie-assistente. Volgende week word ik geopereerd. En nu krijg ik de vraag wie ik bij mijn operatie wil hebben. De chirurg weet ik al een tijd. En verder…. Eerlijk gezegd maakt het mij niet zoveel uit. Ik slaap toch. Ik vind het wel gezellig om een gezellige kletser bij de anesthesie te hebben. Zij zorgt ervoor samen met de anesthesist dat ik ga slapen en na de operatie weer wakker word. Met deze personen heb ik meer verbaal contact dan degene die mij gaan opereren. Dus de anesthesie heb ik al gekozen.

De chirurgie. Een oude rot in het vak. Daar voel ik mij goed bij. En verder? Collega’s waarbij gezellig mee op stap ga vind ik niet direct nodig om bij mijn operatie te zijn. Iets te dichtbij, mogelijk meer zenuwachtig…. Ik laat mijn teamleidster maar beslissen wie het gaan worden. 

Dus voor nu heb ik zelf gekozen voor de chirurg, anesthesie assistente en een chirurgie assistente. De rest is een verrassing/ik heb er alle vertrouwen in/in mijn fijne collega’s. 

Sinds gisteren weet ik wie er verder aanwezig zullen zijn. Hele fijne dames. Ik weet zelfs wie mij waarschijnlijk op de holding en verkoeverkamer gaan helpen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s