Plus zegels.

Ik had mijn kaart vol van de plus. De doos aan mijn ouders gegeven. Mijn vader pakte deze helemaal happy uit. Een soort verlaat kerstpakket idee.

Inmiddels heb ik toch weer 40 zegels. Deze week krijg je ze voor het laatst bij de boodschappen. Daarna gaan de mensen de dozen ophalen. En mocht je dan nog zegels over hebben….. Ik ga het gewoon proberen nog een kaart vol te krijgen. Lukt dit niet dan geef ik de zegels terug aan de plus winkel voor het goede doel. Dus ik hou mij aanbevolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s