MRI

Vanmorgen een MRI scan en echo gehad. Voor de operatie maakt de uitslag niks uit. Het is wel leuk om te weten of de chemo iets gedaan heeft. 

Wat een belevenis is zo’n MRI. Het was mijn tweede keer. Een groot verschil met de vorige keer was dat ik toen mijn haar elastiekje met een ijzertje eraan moest verwijderen. Dit is nu natuurlijk niet meer het geval. Alhoewel ik ook mutsjes heb met een ijzertje eraan. Maar vandaag niet. Verder zat ik strak strak in mijn trainingspak pak (kijk eens hoe ik hak hak)…. Want mijn spijkerbroeken bevatten een ijzeren rits. Alles met ijzer is gevaarlijk in verband met magneten. 

Ten eerste moest ik een half uur stil op mijn buik liggen. Mijn hoofd in een kommetje. Naderhand zat dat kommetje in mijn hoofd. Zag er niet uit, haha. Ik geef ook nu weer al dat vocht wat ik vasthoud de schuld πŸ˜‰. De scan zelf is een aaneenschakeling van herrie. Fase 1 hoorde ik steeds roepie roepie. Daniela en Karin weten wel waar ik toen aan dacht. De mensen die de film ‘mooie jongens’ hebben gezien snappen het dit ook. In fase 2 hoorde ik allemaal geweren afgaan. De koptelefoon met muziek heeft op zo’n moment weinig zin. In fase 3 lijkt het of er een alarm afgaat. En toen was het alweer klaar. Helaas was er iets teveel herrie voor een dutje. Infuus naald er weer uit. Aankleden en door naar de echo. Daar zag ik mijn trui rood worden. Zonde. Na de echo in de hal van het ziekenhuis gaan zitten en mensen bekeken onder het genot van een koffie speciaal: speciaal voor mijn onderkin. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s