Een makkelijk eenpansgerecht.

Ik heb een diepvries lade vol met: rΓΆsti, boerenkool, spinazie en een bonen mix.  Er kunnen nog meerdere andere zakken bij om eventueel te variΓ«ren. 


Men neme een koekenpan. Daar gaat olie of boter in met een gesnipperde ui.  Daarna gooi ik er wat rΓΆsti in, spinazie blokjes en bijvoorbeeld boerenkool (een goedkope superfood). En eigenlijk ben je dan al klaar. Voor weinig centen heb je in een korte tijd een gezonde maaltijd. Alles zit hierin. Nog eventueel wat geklutste eieren erdoor of geraspte kaas. Makkelijker dan dit kan het niet. Het is ook nog eens behoorlijk gezond. En: low budget. Niet elke maaltijd hoeft met vlees of vis. Dus in dit geval ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu. Goedkoop, snel, makkelijk en goed voor het milieu. Tadaa. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s