Mijn vellen en nagels…..

Ik dacht wel iets te weten over chemo kuren. Ziek, misselijk, pijn en haar uitval. Maar dat ik nu ook vellen los heb liggen op mijn voeten. En dat de nagels eraf brokkelen?


Net voor de vijfde chemo moest ik bij mijn arts langs om bepaalde dingen te bespreken. Hij vroeg hoe het ging. En ik zei: ik sterf af van onderen πŸ˜‰. Dit was als een grap bedoeld. Sokken uit en mijn voeten laten zien. Mmmh, dit was wel erg snel volgens hem. Kwam dit door de griep die ik de vorige keer bij een chemo had? Hij had geen idee. En mijn vingers? Die nagels vallen meestal aan het einde na de complete chemo kuur eraf. Brokkelen vooral af. Leuke bijkomstigheid. Een voordeel. Ik hoef niks te knippen of te lakken. En het ziet er misschien naar uit maar ik heb er relatief weinig last van. Behalve dan dat ik na de chemo mijn hartslag perfect voel in mijn vinger toppen. En een week later van die tintelingen in mijn voeten voor een paar dagen. Ik vind vooral die gele vingernagels gewoon geen gezicht. Ik lekker wel een kettingroker die met tien vingers tegelijk rookt. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s