Als je dan toch last hebt van een soort overgang….

Volgens de arts kon ik tijdens de chemo last krijgen van niet meer ongesteld zijn. Dit klinkt voor een man natuurlijk als een halleluja! Geen gezeik meer van stemmings wisselingen of hoofdpijn. Inmiddels heb ik te maken met dit geluk. Maar mijn ex…. die heeft nu echt pech, sorry schat. 


Voor mij zijn er nu helaas wel andere nadelen aan verbonden. Ik zweet s’nachts. Zo niet fijn. Maar de voordelen zijn er ook zeker. Geen maandelijks gezeur. Geen hoofdpijnen meer. Geen stemmings wisselingen meer. En ik heb ineens minder slaap nodig per nacht. Komt dit door het laatste geval? De hormonen? Of omdat ik tijdelijk niet werk/minder energie nodig heb? 


Ik heb er inmiddels wel aardig mee leren leven. In de nacht staat nu mijn raam lekker open. Als de vogels maar niet al te snel weer gaan tsjilpen. Meestal zo rond februari? Plukken we gewoon nog wat doppen in de oren. 

One thought on “Als je dan toch last hebt van een soort overgang….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s