Ik kan niet stoppen met mijn virtuele bakkerij.


Iedereen doet tegenwoordig wel iets met een spel. Een boerderij, een bakkerij of wat dan ook. Ik speel bovenstaande spel al bijna zes jaar. Elke keer zei ik tegen iedereen dat ik ermee zou moeten stoppen. En dan ineens net voordat mijn taartjes op waren begon ik toch weer. Ben ik nou echt zo verslavingsgevoelig? Ik ben er bang voor. Maar door mijn scheiding en ziek zijn had ik ineens echt geen tijd meer voor dit spel. En dan kijk ik nu…… Alle taarten zijn op. Dit geeft mij toch zorgen en geen goed gevoel. Ik heb snel weer wat in de oven gestopt. Maar of ik dit ga volhouden? En dan denk ik bij mijzelf: hallo, het is maar een spel, zonde van je energie, stop hiermee. Maar dan zit er nog een ander stemmetje in mijn hoofd 😬 die zegt: schat, je begint ergens aan. Geef niet op! En die stem is ook niet verkeerd. Maar ik ga voor de kids en ik ga voor het vechten tegen mijn ziek zijn. Dan maar thuis alleen. Voor de rest heb ik helemaal niks te klagen! Door vrienden en familie gaan wij het redden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s