Wel of geen auto….

Ik zit bij een fijne auto garage. Zij hebben Jet de winter door geholpen met mijn auto. Een barrel van 20 jaar oud. Mijn gouden koets. Mijn broer heeft deze als trouw auto gebruikt. Mooi bloemstuk op de motorkap. Wie wil er niet in een gouden koets trouwen? 

Hopelijk gaat deze echt de winter mee. De zomer pakken wij wel de fiets. En ga ik dan voor een nieuwe auto? In het begin niet. De centen heb ik nu eenmaal door de scheiding niet. Een vriendin opperde dat je een auto kan leasen voor 120 euro per maand all in. Dus nooit onverwachte reparatie kosten. Maar ja, 120 euro per maand is voor mij ook geen optie. Ik denk dat het voorlopig gewoon de fiets wordt. Een keer de bus. En verder mee liften met vrienden en familie. Gelukkig gaan wij niet op vakantie, dus ook daar hebben wij geen auto voor nodig. Alhoewel…. van de zomer met de hele familie naar de Ardennen. Er gaan zo’n 10 auto’s die kant op. Verspreiden wij ons drieΓ«n toch over de familie heen. Komt vast goed. Opgelost. Er komt voorlopig geen andere auto op mijn oprit. 


Ik had de laatste keuring al rekening gehouden met afscheid nemen van de auto. Mijn kids al voorbereid. Regelmatig loopt mijn dochter naar de motorkap van de auto. Dan spreid ze haar armen, gaat met haar bovenlijf erop liggen en kust de auto. Echte liefde ❀️.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s