Confetti ballonnen zelf maken

Ik zag deze in de folder van de Hema. Maar helaas uiteindelijk nergens te koop. Ook niet via hun site. Erg slordig vind ik dat. Daarna zag ik ze bij de Xenos. Die waren wel te verkrijgen en een stuk goedkoper. Maar ik kom niet zo vaak in het centrum. Dus waarom niet zelf maken?

Je neemt een paar ballonnen. Ik denk hoe goedkoper hoe beter, die zijn lekker dun, doorschijnent. Daarna stop je een trechter in het tuutje. Confetti erdoor. Deze kan je bijna overal wel kopen. En anders haal je op je werk alle perforators leeg. Ballon opblazen en klaar. Met oud en nieuw is het leuk deze gevulde ballonnen te laten knappen om 24:00! Je kan er ook nog snoepjes instoppen. Helemaal leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s