Ik kom er makkelijk af op eerste kerstdag wat betreft opmaken.

Ik had er al een tijdje geleden met mijn collega Paulien over. Ik ben in no time aangekleed voor het kerstdiner. Deze dame is over het hele lijf glad. Geen haartje te bekennen. Ik hoef mij nergens te scheren. Geen mascara op te doen aangezien ik bijna geen wimpers heb. En mijn haren hoeven niet in de krul of stijltang. Ik heb geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt. 


En naar een pedicure of manicure? Ik zou niet weten waarom. Ik mis al een paar nagels en ik heb geen idee welke nog gaan volgen. Ik ga mijn nagels dan ook niet lakken. Dit staat zo gek bij de vingers zonder nagel. 


Oftewel: deze dame zit als eerste aan het kerstdiner. Ik ga lekker genieten van alleen een jurkje aan trekken en verder geen poespas. Merry Christmas! 

One thought on “Ik kom er makkelijk af op eerste kerstdag wat betreft opmaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s