Hoe moeilijk is het om sommige boodschappen goed te kopen?

Ik merk steeds vaker dat ik met iets thuis kom wat niet de bedoeling was. Hoe ouder hoe gekker…. Vroeger lachte ik mijn moeder een klein beetje uit als ze weer eens iets anders dan gevraagd mee naar huis nam. Zo vroeg ik een keer cerise. Vroeg mijn moeder aan de verkoper: heeft u ook cassis met kersen? En de volgende is helemaal hilarisch. Meneer, heeft u ook tiramisukie? Alsof ze in de winkel naar een Suzuki vroeg, whahaaaa. Het ging om een toen nog nieuw toetje tiramisu. 


Maar inmiddels trap ik er zelf ook in. De keuze is tegenwoordig ook zo reuze. Zou dat het zijn? Of kan ik op mijn iets oudere dag al die nieuwe dingen niet meer bijhouden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s