Kerstdiner op school.


Morgen is het weer zover. De kindjes gaan in vol ornaat naar school met ieder iets lekkers voor de hele klas. Hoever gaan jullie met de kleding en het etenswaar? Normaal zorg ik voor wat leuke kleding die ze met kerst op school aankunnen, de kerstdagen thuis, oud&nieuw en daarna op 1 januari op de verjaardag van mijn nichtje. Dan zijn de speciale kleding niet voor een dag aangeschaft. Maar voor nu, zoals het er nu voorstaat, zit ik in een financieel ander pakket. Dus dit jaar geen nieuwe speciale kleding. Alhoewel…. De kids zijn bijna niet in de lengte (en breedte) gegroeid. Vorig jaar was alles te groot. En dit jaar ken het net. Iedereen happy! En anders? Een stropdas is zo gekocht voor weinig.


En het eten? Mij werd gevraagd voor de ene klas pannenkoeken te bakken. Mijn zoon lust alleen kaas pannenkoeken. Zal ik hem daar dan mee verwennen? De helft gewone pannenkoeken en de helft kaas pannenkoeken. Bij mijn dochter kreeg ik een briefje met koude pasta salade. Ook lastig. Zij heeft liever warme macaroni in plaats van koud. Ik denk dat ik komkommer, stukjes kaas en worst in de vorm van kerstboomjes of sterren snijdt. Dit alles op een schaal. Prikkers erbij. Dan kan elk kind zijn eigen rauwkost salade op een stokje samen rijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s