Plastic pasjes omzetten in geld.

Ik vind al die pasjes maar niks. Maar ik heb ontdekt dat sommige pasjes geld waard zijn. Bij de Kruidvat en de emtee kan je soms je gespaarde punten inleveren en dingen gratis krijgen. Ik kwam bij de emtee daar bij toeval achter. Een mevrouw voor mij vroeg hoeveel punten zij had staan. Daarna betaalde ze haar boodschappen hiermee. Fantastisch. Ik ben nu aan het sparen voor de kinderverjaardagen. Ideaal. De air Miles van onder andere de Albert Hein en praxis kan je ook gebruiken voor korting op producten.


En wat dacht je van gratis koffie of thee bij de Ikea?

Op dit moment lopen er veel zegel acties. Die van de Albert Hein blijft duur als je voor de pannen gaat. Maar je hebt wel met een flinke korting goede kwaliteit. De plus en de emtee kan je gratis zegels krijgen en sparen voor een boodschappenpakket. Ik ga voor beidde. Alles scheelt weer. De plus ga ik misschien met mijn oom redden. De emtee is nog tricky. Die gaat bij mij niet zo hard. Dan merk je toch dat je een eenouder huishouden hebt. Misschien mag ik van anderen de left overs?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s