Wie schrijft er nog kerstkaarten?

Tja. Hoe leuk is het om post te ontvangen? De kinderen rennen steeds naar de deur en trekken de post uit de handen van de postbode. Ondertussen schreeuwen ze woef woef. Daarna scheuren ze de enveloppen open. De kaarten kunnen ze inmiddels ook lezen. 


Steeds minder mensen sturen kerstkaarten. Ik snap het wel. Je kijkt ernaar en legt ze op een stapel. De postzegels zijn ook nog eens heel erg duur. Vroeger hing je de kaarten aan een lijn dwars door de woonkamer. Dit is op de een of andere manier niet meer ‘strak’. Nu krijg je via whatt’s app of Facebook berichten. Op zich prima. Dan hoef je niks op te hangen. Het scheelt centen en papier in het kader van het milieu/toekomst van onze kinderen.


Ik heb dit jaar een deal gemaakt met mijn vrijgezelle oom. Hij stuurt normaal elk jaar alleen kaarten. Ik heb vanaf nu minder te spenderen. Dus waarom sturen wij ze nu niet samen? Mijn oom vond dit prima. Ik kocht de kaarten. Onder andere die voor het goede doel van de kinderen van school. Opbrengst gaat naar KIKA. Dit doet de kids goed. Mama heeft kanker en als een kind dit heeft is dat afschuwelijk. Dus ze willen graag alle kaarten verkopen. Iedereen moet beter worden vinden ze 😍! Ik heb de kaarten geregeld, postzegels en de namen erop. Mijn oom regelde de financiΓ«n. Iedereen super blij! Dus als je een kaart krijgt van de kinderen en mij met de naam Henk….. Nee ik heb geen nieuwe relatie. Ik heb een hele lieve suikeroom. Family rules! 


One thought on “Wie schrijft er nog kerstkaarten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s