Yes, we did it. Vandaag helaas begin van een dieet.


Gisteren liepen mijn dochter en ik met Majella en Jenthe de Santarun in Veenendaal. Wat een bijzondere ervaring. Wat was ik blij dat mijn voeten weer ‘normaal’ werkten na de neuropathie van de chemo. 


We begonnen met 200 andere kerstmannen en vrouwen aan een warming Up. Daarna door naar de start.


Majella en Jenthe gingen als een speer. Eva en ik…. door mij iets minder snel. Uiteindelijk stond Jenthe klaar net voor de finish. Zij ging met Eva als een speer ervandoor. Majella en ik gingen ook samen door de finish. Ik was kapot! Maar I did it. Voor het goede doel een mini run gedaan. 


Eva wil haar medaille nooit meer af doen. Wat is zij trots! 

Vanaf morgen begin ik weer met mijn dieet voor een goed doel. Dat de chemo maar weer maximaal mag gaan werken!

One thought on “Yes, we did it. Vandaag helaas begin van een dieet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s