Wie verrast ons?


Dit briefje kregen wij afgelopen dinsdag. Spannend. Gelukkig moest ik vandaag wel thuis blijven. Want er werd een prik geleverd voor na de chemo die ik persoonlijk aan moet nemen van de koerier in verband met het medische gebeuren. Niet vergeten dat ik deze vanavond aan mijzelf moet gaan geven. Maarrrrr de deurbel ging. Er stond een meneer voor de deur. En hij had een tas vol lekkers. 8 luxe broodjes, een vers volkoren brood, een rozijnen brood, 4 luxe gebakjes, 4 van mijn lievelings schuim gebakjes, een speculaas pop, crackers, 8 zachte bolletjes, een Banketstaaf en chocolaatjes. Ik ben 11 kilo afgevallen. Dusssss komt dit even goed uit.


Maar wie is toch die de bakker-Sint? Hierbij hartelijk dan lieve bakker-Sint. Namens de kinderen en mij. Wij gaan lekker los met eten. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

One thought on “Wie verrast ons?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s