We gaan weer voor een verwen weekend!

Morgen begint mijn dieet weer. Vier dagen water en thee zonder theΓ―ne. Maar eerst ga ik los met eten. De vorige keer had ik de kids in mijn dieet weekend. Wij gingen toen naar mijn oom en tante om bergen weg te eten en gezellig te logeren. Nadat mijn oom, tante de kids en ik een wandeling hadden gemaakt over het kabouterpad gingen wij met z’n allen naar de Albert Hein. Mijn tante en ik hadden nog rode wangen van de shminck. En ik had een kabouter puntmuts op. Die voelde ik niet omdat ik  de puntmuts over mijn dagelijkse muts had om mijn kale koppie tegen de kou te beschermen. Oftewel wij liepen best wel schut. De kindjes zeiden ook niks….. Eenmaal binnen bij de Albert Hein mochten de kinderen los gaan. Ieder koos een eigen zak chips. Een doos met ijsjes en nog meer. De dame bij de kassa had door dat wij een feestje gingen bouwen. Ze keek mijn tante wel een beetje vreemd aan. Toen had ik ineens door hoe erg ik ook voor schut liep! Snel een korte uitleg gegeven. Zij wenste ons een hele gezellige avond! En die hebben wij gehad. En de dag daarna weer. Met eten en spelletjes. Voor mij toen wel zonder eten…

Als ik aan mijn dieet denk die eigenlijk best zwaar is denk ik ook aan de verwendag daarvoor. En daar kijk ik steeds naar uit. Deze is door mijn tante in het leven geroepen en doet mij goed. Zes verwen dagen. Drie gehad en nog drie te gaan. Vandaag ga ik los!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s