Witte Snickers in de aanbieding: help!

Ik ga vandaag een dagje uit met de kinderen. Ik heb geen Aldi zo in de buurt dat ik snel even heen en weer fiets. Wat is er nou eigenlijk aan de hand? Nou…. er heerst hier lichte paniek. De Snickers met witte chocolade zijn ‘zomaar’ in een Nederlandse supermarkt te koop. Ook nog eens betaalbaar. En aangezien ik tijdelijk verslaafd ben aan deze bruine reep, leek het mij leuk om ter afwisseling ook tijdelijk verslaafd te zijn aan de witte versie. 

Volgens de folder is het een weekend aanbieding. Zondag is deze winkel hier gesloten. Dus ik moet het van de zaterdag hebben. Komt er toevallig iemand bij de Aldi vandaag? Kan je dan voor mij een pak witte Snickers scoren? Ik betaal terug hoor! Maar het zou toch zonde zijn voor mij 😁 om deze versie voorbij te laten gaan. Een december ga ik er namelijk weer voor, einde dieet, begin van ‘normaal’ eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s