Ik ben er klaar voor!

Morgenvroeg (mijn wekker gaat altijd om 5:00) mag ik na vier dagen alleen vocht te hebben gehad weer eten! Men raadt een overgangsdieet aan. De multi vitaminen van het ziekenhuis liggen klaar. Mijn anti misselijk pil ook. De vorige keer zat ik om 10:00 aan de kibbeling met saus. Ik had daar zo’n zin in. Het was best wel spannend hoe deze viel op mijn nuchtere maag. De visjes zwommen heerlijk door in mijn maag, er kwam niks naar boven. Maar voor nu:


De visioenen van overal om mij heen vliegende Snickers is werkelijk geworden. Ze zijn geland en liggen klaar voor mijn neus om opgegeten te worden. Gelukkig zitten er vijf in een pak. Ik heb acht kilo om bij te komen wil ik mijn oude gewicht en reserves hebben voor de volgende keer. Ik kreeg van de verpleegkundigen zelfs taart en slagroom voorgeschreven πŸ˜‚. Mwah, teveel suiker….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s