Chemolieve.

Veel mensen vragen welk dieet ik volg en of dit vrijwillig is. Mijn arts vroeg mij of ik mee wilde doen met een test. Veel mensen komen kilo’s aan met een chemo en/of zijn zwak ziek en misselijk. De belangrijkste reden van het chemolieve dieet is dat de chemo maximaal naar de tumor gaat. En daar ga ik graag voor. Een heel fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat ik niet ziek ben na de chemo. Ik merk dan ook echt niks van de troep die door mijn lijf heengaat. Ik ben niet moe of misselijk. Echt fantastisch. Na de chemo hebben mensen na het ziek zijn vaak trek en gaan dus eten en eten. Daardoor kan je behoorlijk aankomen. Maar voordat ik veel aangekomen ben ga ik weer op dieet. 

Bovenstaande is dag een van mijn dieet. 2 soepjes, 2 meusli repen, 2 vitamine pillen, 2 omega drie pillen, broccoli chips en kruidenthee. Lijkt best veel. Helaas smaakt alles na karton. Dag 2,3 en 4 bestaan voor mij uit water en thee zonder theΓ―ne. Het gekke is dat ik niet gammel word. Maar op een gegeven moment mis ik smaak. Ik zou dan zo een lik van een stuk chocolade willen proeven. Maar suiker etcetera is uit den boze! Vandaag zit ik op dag 3. Morgen nog een dag en daarna een overgangsdieet die je zelf mag bepalen. De vorige keer zat ik met mijn overgangsdieet om 10:00 aan de kibbeling met saus. En die viel me echt heel erg goed. Het water loopt mij nu alweer uit de mond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s