Waar schrijf je je boodschappenlijstje op?

Voorheen pakte ik een oude enveloppe. Scheelt weer papier. Tegenwoordig hebben we de app. Toch? Ik gebruik deze nog steeds niet. Op de een of andere manier lijkt mij dit ingewikkeld. Toch weer een stap in de moderne toekomst. Terwijl je meteen je gekochte boodschappen kan afstrepen zonder pen. Er staan voorbeeld recepten bij. Klinkt als ideaal.


Ik pak tegenwoordig de folder waar ik iets wil kopen erbij. Daarna kruis ik alles aan wat ik nodig heb. Helaas is dit niet altijd in de goede volgorde van onze winkel. Maar ouderwets met pen en papier vind ik tot nu toe nog het makkelijkst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s