Durf te vragen.

Ik zie op Facebook nog weleens een vraag voorbij komen. Deze kan over van alles gaan van advies, spullen vragen of wat dan ook. Nu ga ik dit ook een keer proberen. Ik ga het zuiniger aandoen. Had ik misschien eerder moeten doen. Maar beter later dan nooit. 


Voorheen had ik weleens een halve pot verf over of witsel voor de muren. Dan bewaarde ik deze een tijd en uiteindelijk bracht ik het naar de gifbus. Zo zonde denk ik nu. Want nu heb ik het zelf nodig. Ik wil kan heel goed een pot witsel voor de muur gebruiken. Het gaat om een muur die nu donker grijs is. Deze wil ik uiteindelijk graag wit hebben. Waarschijnlijk zou men eerst een voorstrijk adviseren, of niet? Maar twee keer witten zal toch ook voldoende zijn? Mijn muur is ongeveer drie bij drie.


Zo’n muur zou ook leuk zijn voor een school of cafΓ©!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s