De tuin stofzuigen.


Ooit zag ik een collega haar tuin stofzuigen…. weet je nog Dianne? Ik ‘pest’ je er nog weleens mee. Maarrrrr inmiddels vind ik het best een goed idee. Een tuin mag ook een tuin zijn uiteraard. Maar soms is een gestofzuigde tuin ook mooi.


Van de zomer, ja ja alweer even geleden dus, had ik mijn tuin aangeveegd. Tussen de tegels lagen allemaal kleine stukjes van bladeren. Met een bezem veel werk om weg te vegen. Mijn vader kwam toen met zijn tuinstofzuiger. Die bestaan namelijk echt. Maar hoe vaak gebruik je zo’n ding nu eigenlijk? Dus ik dacht: ik leen deze even. Komt mijn vader met een oude binnen stofzuiger aan (ooit van mij geweest). Zo een zonder stofzuigerzak. Mijn tuin was weer blinkend schoon. Oftewel, voor die ene keer dat je je tuin stofzuigt, kan je best je binnen zuiger gebruiken. Scheelt weer een duur apparaat extra apparaat wat alleen maar in de weg staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s